INTERNETTEKSTEN

ONLINE TEKSTEN DIE EEN UNIEK SPOOR TREKKEN

TEKSTEN VOOR ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Je hebt een lijst zoekwoorden. Van je websitebouwer moeten die in ieder geval in je tekst verwerkt worden. Maar ja, je teksten moeten ook uniek, doelgroepgericht en kort en krachtig. Hoe combineer je nou al deze verschillende eisen met je webteksten?

Ik help je hiermee. Ik zorg dat je tekst vol staat met de juiste keywords. Belangrijker nog. Dat deze op elke pagina in een variëteit terugkomen. Zodat tekst niet saai en als herhaling van zetten leest.

OVER SEO PROOF TEKSTEN

TEKSTEN VOOR JE PROFIEL

Tekst voor de About of Over ons pagina op je website. Tekst voor je LinkedIn profielpagina. Wat schrijf je daar? YOU are Unique. Ik help je als schrijver en buitenstaander dit op een sympathieke manier op te pennen.

OVER PROFIELTEKSTEN

TEKSTEN VOOR SOCIAL MEDIA

Kort en krachtig is het credo. Nieuwsgierig maken. Of een lach en een traan. Delen? Ja graag. Mensen lezen de berichten zo vluchtig dat je de hoofdboodschap zo KISS mogelijk moet houden. KISS is ‘Keep it Stupidly Simple’.

Wat is het doel van het bericht? Wil je op de radar blijven van je volgers? Wil je daadwerkelijk mensen naar je site hebben, wat is daar dan te halen? Wil je dat mensen meteen handelen, wat is dan je call to action?

Ook is je site natuurlijk responsive, toch? It’s all a matter of perspective.

TEKSTEN VOOR EEN ONLINE PERSBERICHT

Goed nieuws. In een persbericht bestemd voor online hoeft niet het meest wereldschokkende feit. Het helpt als de headline het vermelden waard is, maar de boodschap mag best commercieel tintje hebben. Online gelden minder strikte regels dan offline voor persberichten. Is er dan helemaal geen addertje onder het gras?

OVER ONLINE PERSBERICHTTEKSTEN

MIJN BLOG

 • Wat kan je met adaptive content?

  Adaptieve content: de “je vriend met voordelen” van de marketingwereld Laten we eerlijk zijn, niemand houdt ervan om behandeld te…

 • whitepaper voorbeeld

  Klaar is Case: Whitepaper schrijven

 • Tone of Voice

  Tone of voice (signatuur van je tekst) en hoe je dit heel snel zelf kan toepassen

  “Bakkers klaar, bakken maar.” Zegt André van Duin.   We zoomen in op Elisabeth die haar eigen draai geeft aan…

 • Klaar is Case: Blogs schrijven om online bereik en offline expert-status te vergroten

 • Klaar is Case: Verhalen schrijven op basis van interviews

NEEM CONTACT OP

  Ik heb al tekst! janee