Videoworkshop

Vind je Lam en schrijf je Elfjespitch
Bekijk videoDownload de PDF
I

Korte video

De videoworkshop duurt 15 minuten. Tussendoor vraag ik je af en toe op stop te klikken. Je kan dan een opdracht maken. 

o

Met bijbehorende opdrachten

Bij de videoworkshop hoort een pdf met opdrachten. Die kan je hieronder downloaden. 

Z

Praktisch aan de slag

Met de videoworkshop zet je de eerste stappen op weg naar een paar krachtige tools die jou en je business verder vooruit helpen.

Monique is rustig, relaxed en voorbereid. In de workshop neemt ze je op een speelse manier stap voor stap mee naar de kern.

Met haar intuïtieve mensenkennis plukt ze, dat wat jijzelf vanzelfsprekend of juist nog spannend vindt, eruit en benoemt dat als jouw specifieke kwaliteit. Voor mij was het een verrassing én tegelijkertijd een groot AHA!

Karin Brunt

Zangcoach en ondernemer, Laat je horen

Monique haar enthousiasme is echt! En dat werkt aanstekelijk: ze kreeg iedereen in beweging. Er zijn SWOT-analyses gemaakt en elfjes geschreven. Wat dit betekent voor jou en je bedrijf als conentmachine, dat kun je het beste in haar boek lezen. En doen.

Paula Harte

Communicatieprofession, Hartelust communicatie

Een workshop van Monique is niet alleen leerzaam, het is ook gewoon ontzettend leuk! Luchtig en met humor komt ze met rasse schreden tot de kern: waar draait het om bij jouw bedrijf? Wat is de essentie en hoe verwoord je dat op een aantrekkelijke en heldere manier? Heel inspirerend! Aanrader!

Lot Vermeer

Ondernemer en projectleider, Meentwerf

‘Het was een hele leuke workshop! De sfeer was gemoedelijk en enthousiast, waardoor je betrokken raakt en uitgedaagd wordt om echt na te denken over jezelf en je bedrijf.

Monique helpt je om stap voor stap tot een goede elfjespitch te komen. Heel nuttig voor mij als ondernemer!’

Diederik Scheepstra

Managing Director, Kernfarm

Na een inspirerende presentatie had Monique de groep binnen no time aan het werk: er werd druk overlegd en geschreven. Iedereen vond hun ‘lam’ en schreef er een elfje over. Ik kan eeuwig twijfelen met dit soort opdrachten, maar met Monique’s heldere aanpak had ook ik aan het eind iets leuks op papier. Kortom, de workshop is een aanrader!

Marieke Baan

Tuinarchitect

‘Het was een super energieke ochtend waar Monique helemaal in haar element was. Ik was ontzettend geholpen met de Elfjes die ik maakte, deed me weer eens heel goed nadenken over hoe ik kort en bondig kan vertellen waar je mij voor kunt bellen. En het boek is top!’

Charlot van Stigt Thans

Facilitator en ondernemer, Makes Your Day

‘Monique zet je op een natuurlijke en persoonlijke manier aan het denken. Spelenderwijs aan het werk met woorden en met jezelf.’

Tijmen Doesborgh

Marketing Professional

Tijdens de dag kregen we veel bruikbare tips en we gingen, als publiek, deze meteen praktisch toepassen. Er hing een hele prettige sfeer, dit werd hoofdzakelijk gecreëerd door de interactie die Monique tussen de deelnemers tot stand bracht. Hierdoor was het dus niet alleen een workshop maar ook een netwerkbijeenkomst.

Tijdens de workshop worden zeer waardevolle tools, afkomstig uit de schrijfgids van Monique, besproken om als ondernemer je propositie en verhaal scherper te krijgen, een ‘must-read’, maar zeker ook, ‘-attend’ voor iedere beginnende maar zeker ook gevorderde ondernemer!

Merel T. Feenstra-Verschure

Organisatiepsycholoog en ondernemer, The People Society

Geschreven voor ondernemers

Al sinds 2012 vertaal ik de verhalen van ondernemers en ondernemende mensen naar tekst. Als ik word ingehuurd door opdrachtgevers schrijf ik teksten voor hun website, profielpagina, producten, artikelen of persberichten. Ondernemers zijn niet beroerd om geld en tijd te investeren. Er is aandacht en toewijding om tot een echt goed stuk te komen. Om het vervolgens maar een keer te gebruiken. Zo zonde.

Weet jij dat je als ondernemer sowieso 1-0 voorstaat? Hoe dat komt: door je verhaal. 

Wie smult er nou niet van een mooie vertelling van hoe een ondernemer is begonnen. De stappen heeft gezet vanuit een garage of zolderkamer om vervolgens een grote doorbraak te maken, welke strubbelingen ze onderweg zijn tegengekomen en tegenslagen ze hebben overwonnen. De basis voor storytelling en dat heb jij gewoon in huis. 

Waarom doe jij als ondernemer niet meer met die verhalen die je al zelf in huis hebt of gemaakt of hebt laten schrijven? Waarom hergebruik je die content niet zo vaak als mogelijk? Wat kan je nog meer doen met die teksten?

Mijn doel is om meer ondernemersverhalen boven tafel te krijgen. Dat doe ik graag voor jou, maar ik geloof ook dat je dat heel goed zelf kan. Daarom heb ik dit boek geschreven. Om jou de juiste tools in handen te geven je eigen verhaal te vinden, dit toegankelijk op te schrijven en te delen. 

Bestel de Schrijfgids voor ondernemers 

Makkelijke opdrachten