Diensten

Valt er nog wat te halen hiero?

De volgende producten en diensten staan tot je beschikking.

BOEK

Denk jij ook weleens dat je teksten voor je website, brochure of persbericht beter kunnen? Maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen.

Daarvoor is dit boek. Het geeft je een stappenplan in het maken van teksten. Of je nou je bestaande content als basis gebruikt of teksten helemaal nieuw maakt.  

3 maanden programma

In een kleine groep aan de slag met de teksten voor je website. Na drie maanden heb jij een goed gevulde portefeuille met allemaal bruikbare teksten. Je weet precies voor welk doel en welke doelgroep je welke tekst in gaat zetten en je hebt een concreet plan waar je welke tekst nog meer voor kan gebruiken.

Gedurende een periode van 3 maanden komen we drie keer een dagdeel bij elkaar. Tussen de bijeenkomsten door krijg je opdrachten en feedback hierop van mij. Natuurlijk krijgen alle deelnemers het boek: Schrijfgids voor ondernemers.

Ben je ondernemer en wil je de tekstuele content van je website naar een hoger niveau brengen? Vind je het zonde om alles opnieuw te laten schrijven? Dan is dit programma precies voor jou of voor jouw medewerker die de teksten gaat optimaliseren. 

Dit programma is ook incompany beschikbaar. Wil jij bijvoorbeeld een online academy opstarten? Heb jij content nodig van medewerkers die geen hardcore schrijvers zijn? Wil je dat het basismateriaal dat je op je website gaat produceren meteen goed van niveau is?

Open inschrijving (vanaf vijf deelnemers) of incompany (vanaf vijf medewerkers).

 

Online programma

Individueel of in een groep heb je gedurende twee maanden 4 online sessies van max twee uur.

We bepalen je SWOT, we kijken wat jouw boodschap, wie je doelgroep en wat je doel is van de teksten die je nodig hebt.

We gaan je tekstbibliotheek op orde maken. Hiervoor verzamel jij alle content die je hebt. Ik maak hiervan een eerste scan en dan gaan we gezamenlijk de beoordeling van deze teksten uitvoeren. 

Wat kan direct door naar de bieb en wat kan met kleine aanpassingen gebruikt worden en waarvoor. Je weet welke teksten je nog nodig hebt om je boodschap over te brengen op je doelgroep en hoe je deze teksten gaan maken. 

Aan het einde heb je een goed gevulde content bieb en een plan om je teksten snel te maken en slim opnieuw te gebruiken. 

Individuele feedback

Heb je op korte termijn content nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je nu voor eens en voor altijd je verhaal goed laten opschrijven? Wil je sparren over wat je te bieden hebt, wie je ideale doelgroep is en welke toon en stijl je het beste kan volgen.

Wil je hulp met een maken van een stijlgids die je in je organisatie breed kunt gebruiken. 

Voor deze en andere content kan je mij inzetten. Mail me je vraag en we gaan aan de slag. 

Private copywriter

Wil je liever helemaal niet zelf schrijven? Heb je alles al geprobeerd maar lijkt het je heerlijk om het schrijven van jouw unieke ondernemersverhaal uit te besteden. 

Dan kan je mij natuurlijk ook inzetten als tekstschrijver. 

Training converterende content schrijven

Klaar om die lage conversieratio’s aan te pakken en je content naar een hoger niveau te tillen? Voel je de druk van de concurrentie en wil je opvallen in de menigte? Ontdek dan de kracht van converterende content en neem de eerste stap naar succes met onze training.

Leer effectieve strategieën en inzichten die je content transformeren tot onweerstaanbare boodschappen waar je doelgroep echt wat aan heeft. Schrijf je vandaag nog in en laat je content schitteren terwijl je je conversieratio’s maximaliseert.

Mijn blog