TEKSTVORM

Voor elke uitingsvorm de juiste tekst

CONTENT MET JE TEKSTEN

Content is uiteraard dat wat er op je website staat, aan teksten en beelden. Maar content gaat ook een level dieper en betekent dat deze onderdelen zelf ook echt inhoud hebben. Zegt je tekst wat? Of zijn het simpelweg woorden op een rij, zonder samenhang, zonder achterliggend concept. Zijn je beelden en tekst met elkaar in balans, versterken ze elkaar?

TEKST IS COPY

Graag één kopie van die unieke Copy alsjeblieft. Copy is oorspronkelijk de druktekst. Nu gebruik je de term vooral als je spreekt over teksten in het algemeen. Op internet is het relevant als je copy uniek is. Dus speciaal en specifiek geschreven voor jouw website, doel en doelgroep. Pas dan rankt Google de tekst. Lees hoe je aan dergelijke copy komt.

COMMUNICEERBARE TEKSTEN

“Als je begrijpt wat ik bedoel?” Communiceren doen we de hele dag door. Met elkaar èn met onszelf. Dus eigenlijk communiceren we altijd, ook als we niets zeggen. Communicatie lijkt zo wel heel allesomvattend. En dat is het ook. Toch is er een aantal grondbeginselen aan communicatie te koppelen.

STORYTELLING

Vertel me een verhaal en ik onthoud het. Storytelling is een uitleg- en vertelwijze die ingewikkelde of moeilijk te vatten concepten verhalend behapbaar maakt. Bovendien zorgt het verhalende element voor een emotionele binding en loyaliteit van de luisteraar met het onderwerp.

Mijn blog