TEKSTSOORT

Over teksten die ik schrijf
Teksten vallen uiteen in verschillende categorieën. Ik schrijf onder andere de volgende soorten tekst.

TEKSTEN VOOR INTERNET

Internetters lezen snel. Scannen eerder nog dan dat ze lezen. Dat weten we allemaal wel. Maar hoe zorg je dan toch dat ze de boodschap zien en beter nog opslaan? Fast words alleen beklijven niet. Hoe schrijf je dan wel duidelijke en goed leesbare online teksten?

TEKSTEN VOOR DRUKWERK

Hardcore commerciële teksten. Bestemd voor flyer, brochure en mailing. Hiermee breng je je product, dienst en bedrijf extra aantrekkelijk onder de aandacht. Uiteraard met pakkende slogan en pay-off. Maar hoe fiets je hier toch een beetje persoonlijkheid en authenticiteit in?

TEKSTEN VOOR EEN VERSLAG

Blijvende content maken van live gebeurtenissen. Ik help je met het schrijven van een verslag, artikel, of persbericht dat jij verspreidt via internet, mailing of de media. Zo heb je dubbel, nee driedubbel plezier van je evenement en de energie die je daarmee creëert.

TEKSTEN VOOR PERSBERICHTEN

Echt wat nieuwswaardigs te melden? Klim dan acuut in de pen. Zonde om de free publicity die je dit oplevert te missen. Vind je het lastig om het nieuws neutraal te verwoorden? Roep mijn hulp in als onpartijdige derde en we zorgen ervoor dat de media je bericht oppikt.

Mijn blog