Retourbeleid

Retourneren

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over een van onze producten mag je het binnen een termijn van 21 dagen altijd naar ons terugsturen.

Stuur ons gewoon een mailtje () met de aankondiging dat je het product retour wilt sturen. Je ontvangt dan van ons het adres waar je het product naar terug kan sturen.

Als wij het product binnen 21 dagen, in originele en ongebruikte staat, retour ontvangen, wordt het aankoopbedrag, min de verzendkosten, binnen 14 werkdagen aan je overgemaakt. Let op: de kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn in dien mate dat wij het product niet meer kunnen verkopen dan kunnen we niet tot creditering overgaan. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze in het geval van een retourzending goed verpakt is.

Let bij het aankopen van een product extra goed op het ingeven van je adresgegevens. Wij kunnen het product alleen maar opsturen naar het adres dat wij van jou doorkrijgen. Het zou natuurlijk zonde zijn als het door een foutief ingegeven adres niet bij jou thuis op de mat valt.

Contact

Voor vragen of bestellen kan je contact opnemen via .

Mo’s Buro

Email:
KvK: 58834915
Bank: ABN AMRO NL80ABNA 0400600196
BTWnr: 149814835B02