Boekpagina

Spiekbrief voor het maken èn hergebruiken van sterke teksten

Schrijfgids voor ondernemers

Spiekbrief voor het maken èn hergebruiken van sterke teksten

Veel ondernemers zien het schrijven van teksten als een vervelende en tijdrovende klus. Een noodzakelijk kwaad waar ze spontaan klutsoksels en uitstelgedrag van krijgen. Stress, dus. Herken jij dit? Zeg jij ook over jezelf dat je schrijven niet leuk vindt of sterker nog dat je het niet kan? Na het lezen van dit boek ga je hier compleet anders naar kijken.

Monique Reijntjes deelt haar unieke manier van content maken. Ze laat je, aan de hand van praktische oefeningen en voorbeelden, ervaren hoe leuk en makkelijk het is om te schrijven, hoe je saaie teksten levendig maakt en bestaande teksten vaker publiceert.

Schrijfgids voor ondernemers is een spiekbrief voor het maken van sterke teksten en deze slim opnieuw gebruiken. Want waarom tijd stoppen in iets dat er al, voor een deel, is

Het fijne van samenwerken met Monique is dat zij een groot project – zoals de content voor een nieuwe website – in kleine overzichtelijke stukken kan hakken. Vooraf was ik benieuwd of ze de goede toon zou weten te vinden. Dat komt namelijk vrij nauw in de veterinaire farmabranche. Helemaal omdat wij onze communicatie bij Kernfarm persoonlijk willen houden.

Na het doen van een proeftekst heb ik met veel vertrouwen het traject helemaal aan Monique overgelaten. Ze bijt zich vast in de materie, belt met de juiste mensen, krijgt informatie naar boven en maakt hier een tof verhaal van. Ze heeft een grote betrokkenheid bij het proces en we hebben ook gewoon veel gelachen.

Sonja van der Most, Kernfarm

Wil je profieltekst?

Ik wil tekst voor mijn

om

Ik heb al tekst

3 + 14 =

Neem contact op

Ik kan niet alleen schrijven, maar ook lullen!

Ik wil tekst voor mijn

om

Ik heb al tekst

15 + 1 =